Bestellen

Enthousiast geworden? Nadat de eerste druk na enkele maanden was uitverkocht hebben we in eigen beheer de tweede druk van De surf-ival gids uitgegeven. In de tweede druk hebben we een paar kleine wijzigingen in de tekst gemaakt en een aantal illustraties verduidelijkt. We zijn heel trots op de grootste wijziging, namelijk de kwaliteit van het papier en de stevigere manier van inbinden. De prijs van deze druk is euro 24,50.

Tijdens het les seizoen kan je het boek kopen bij surfschool SurfKaravaan in Ouddorp. Je kan het boek ook ophalen in Leiden of Zoetermeer. Stuur in dat geval een email naar surf.ivalgids@gmail.com om een tijdstip af te spreken. Als je het makkelijker vindt, kunnen we De surf-ival gids ook toesturen. Inclusief verzendkosten binnen Nederland is de prijs dan 28,50. Kies je voor deze optie? Maak 28,50 over op rekening NL79ABNA0540188549 ten name van SurfKaravaan onder vermelding van De surf-ival gids en stuur een email naar surf.ivalgids@gmail.com met je naam en adresgegevens.

We hopen dat je net zoveel plezier van het lezen van het boek zal hebben als wij van het schrijven en illustreren hebben gehad!